Welkom bij BPT Mariahoeve

Goede samenwerking en beheer is van essentieel belang om van een Alarm App groep een succes te maken. Naast samenwerking binnen de groep zien wij ook dat contact tussen nabijgelegen groepen van belang is. Een verdachte zal zo snel mogelijk uit uw buurt proberen te komen. Vandaar dat contact met aangrenzende Alarm App groepen via de beheerder belangrijk is. Digitale Buurtpreventie is een Burgerinitiatief, voor burgers en door burgers, door samen te werken maken we onze buurt veiliger!

  1. Naast samenwerken is ook de zichtbaarheid van de groep erg belangrijk, inbrekers zullen buurten, die zichtbaar actief zijn, vermijden. Speciaal daarvoor hebben we de Buurtpreventie stickers / WhatsApp stickers
  1. Veiligheid is een zaak van iedereen, veilig wonen, veilig over straat, veilig voelen in uw omgeving, veilig uw auto of fiets achter kunnen laten. Veiligheid is niet meer alleen een taak voor Politie en Gemeente, ook u mag daar aan meewerken, voor uzelf en voor anderen. Veiligheid begint met “horen, zien en delen”.
  2. Bezoek het MENU rechts bovenaan de pagina voor meer informatie over ons

Samen staan we sterk en veilig !